免费可以看黄的视频

<div id="8aa4e"></div><small id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></small>
<div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>
<small id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></small><div id="8aa4e"></div>
<small id="8aa4e"><wbr id="8aa4e"></wbr></small>
<div id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></div><small id="8aa4e"><wbr id="8aa4e"></wbr></small> <div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>
<small id="8aa4e"></small>
<div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>

Tentang Kami

Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

tetempoan

Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

misi

Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

core Niley

Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


WhatsApp Online Chat!
免费可以看黄的视频