免费可以看黄的视频

<div id="8aa4e"></div><small id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></small>
<div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>
<small id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></small><div id="8aa4e"></div>
<small id="8aa4e"><wbr id="8aa4e"></wbr></small>
<div id="8aa4e"><div id="8aa4e"></div></div><small id="8aa4e"><wbr id="8aa4e"></wbr></small> <div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>
<small id="8aa4e"></small>
<div id="8aa4e"><button id="8aa4e"></button></div>

Puseur sumberdaya

émbaran umum Steel Garting

susunan émbaran

1. tipe Grating. Ieu ngawengku bearing bar tipe (lebar & ketebalan), bearing bar pitch, cross bar pitch. Contona, JG325 / 30/100 JG255 / 30 / 100S, jsb
2. Ukuran Grating, éta téh panjangna ku lebar. Nyarios: arah panjang téh sarua sakumaha arah bearing bar. Disebut arah bentang.
3. kuantitas grating.
(1) diukur ku PCS lamun urutan dina teu jadi badag.
(2) diukur ku méter pasagi upami ukuran grating anu kompleks, & unit bakal ditandaan salaku m2.
(3) diukur ogé ku beurat lamun ukuran grating anu kompleks, & unit bakal ditandaan salaku kg. Ngomong: beurat grating bakal caculated nurutkeun YB / T4001.1-2007.
4. Banding of grating. Datar bar jeung ukuran anu sarua tina watang bearing geus sadia pikeun banding ngeunaan grating. Banding husus atanapi henteu banding oge bakal sadia nurutkeun kana konfirmasi dijieun ku meuli & supplier.
5. perlakuan Serface. Panas-dip galvanizing umumna dipaké, & lakukeun perlakuan beungeut atanapi henteu lakukeun bakal tunduk kana kaputusan pembeli 'ngaliwatan sawala.

Stair kembangan

1. Jenis grating. JG255 / 30/100 & JG325 / 30/100 bakal jadi dianjurkeun saméméhna.
2. Ukuran kembangan., éta téh panjangna ku lebar. Nyarios: arah kembangan nujul kana arah rubak tangga.
3. kuantitas kembangan. Kembangan bakal diitung ku PCS.
4. perlakuan Surface. Panas-dip galvanizing umumna dipaké, & lakukeun perlakuan beungeut atanapi henteu lakukeun bakal tunduk kana kaputusan pembeli 'ngaliwatan sawala.
5. Ngeunaan piring sisi kembangan, mangga ningali gambar napel. Na mangga parios chart ningali hubunganna antara lebar & liang pitch kembangan.

Piring samping adopts bar bearing 65 × 5 mm. Hayu urang ngan mitred nalika requesting ti nasabah.

Bearing bar pitch (mm)

Disarankeun Width (mm)

30

125

155

185

215

245

275

305

40

125

165

-

205

245

285

325

Dipasing of ngaropéa Hole (mm)

45

75

75

100

100

150

150

Stair kembangan

Beres grating dipak kalawan sabuk baja, & kai biasana dipaké pikeun matting, supaya éta merenah pikeun muka. Pikeun grating hideung, datar bar sadia pikeun packing.
Catetan: packing The oge bakal nurutkeun syarat konsumén 'ngaliwatan sawala.

bzt1
Pakét standar panel FABRICATED
bzt4
Pakét Pikeun pipa
bzt2
Pakét standar STAIR kembangan
bzt5
Pakét Usuk Pikeun STANCHION
bzt3
Pakét Usuk Pikeun GRATING
bzt6
Pakét Usuk Pikeun tangga

WhatsApp Online Chat!
免费可以看黄的视频